bij DE RODE DEUR

| b&b |

Reserveren


 

logies

Wil je komen logeren in onze b&b? Leuk! 

 

Vul onderaan de pagina de datum in, kies je kamer en vul de gegevens in. De reserveringsaanvraag verloopt via bedandbreakfast.nl. Ik doe mijn best altijd binnen een paar uur te reageren. Een verblijf is voor minimaal twee nachten. Bij uitzondering is één nacht bespreekbaar, er wordt dan wel een toeslag berekend.

 

toegang

De studio's zijn te bereiken via een eigen entree, dus in- en uitchecken "kan" zonder contact. Hiervoor hebben we een Nuki Smart Lock op onze voordeur geïnstalleerd en open je de voordeur zonder sleutel met je smartphone. Na reservering ontvang je hierover instructies via e-mail. Indien mogelijk ontvang ik mijn gasten uiteraard persoonlijk. Enkel het trappenhuis wordt voor beide studio's gebruikt, dus houd hier een beetje rekening met elkaar. 

 

langer verblijven

Even wat meer ruimte voor jezelf om te werken of juist om wat langer te ontspannen. Dat kan langer verblijven is ook mogelijk. Er is geen kookgelegenheid, maar er zijn verschillende opties. Wekelijkse schoonmaak van de kamer, regelmatig verschoning van bad- en bedlinnen, gratis wifi, etc. Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. 

 

zakelijk

Ook de zakelijke gast is van harte welkom. Een aantal vaste nachten per week, iedere maand een paar dagen, maar net wat je zoekt. Laat mij weten wat je wensen zijn en ik doe je een passend aanbod.

Annuleren


Bij annulering tot 7 dagen voor aankomst is kosteloos. Bij annulering tot 48 uur voor aankomst wordt 50% over de totaalsom in rekening gebracht. Bij annulering tot 24 uur voor aankomst wordt 75% over de totaalsom in rekening gebracht. Bij een annulering na 24 uur of 'no show' wordt 100% van de totaalsom in rekening gebracht. Annulering dient telefonisch te worden gedaan op 06-20028513, u ontvangt hierna altijd een bevestiging per e-mail. 

ALGEMENE VOORWAARDEN

bij DE RODE DEUR  is niet aansprakelijk voor letsel van gasten. Tevens is bij DE RODE DEUR  niet aansprakelijk voor beschadiging of verlies van goederen die zijn meegebracht door een gast. De gast vrijwaart bij DE RODE DEUR  gevestigd te Meppel tegen aanspraken van gasten terzake. Gasten zijn hoofdelijk aansprakelijk voor alle handelingen die tot beschadiging of verlies van goederen en/of letsel aan derden.