bij DE RODE DEUR

| b&b |

Ontdekken


centrum

Ontdek de charmante binnenstad met haar Meppeler toren, karakteristieke bruggen, molens en leuke winkels. Of geniet van de gastvrije terrassen en restaurants op één van de vele gezellige pleinen in het historische centrum, met onze eigen Heeren-, Prinsen- en Keizersgracht. Alles op loopafstand van de b&b.

 

Supermarkt 7 min, terrassen 6 min, 

Drukkerij Museum 6 min en station 5 min


Omgeving


voor ieder wat wils

Fietsen of wandelen in één van de natuurparken in Overijssel of Drenthe zoals het Nationaalpark-Dwingelderveld, de Hunebedden bij Havelte of het prachtige Reestdal. Je kunt bijna niet kiezen. Onderweg kom je door mooie dorpjes die onze omgeving zo bijzonder maken. Blokzijl, Zwartsluis, Staphorst en De Wijk zijn prachtig en zullen je verbazen. Of huur een bootje om Giethoorn en het Nationaal park de Weerribben-Wieden vanaf het water te beleven.

Geen fiets mee en wil je er een huren, dat kan. Voor € 9,50 per dag huur je een fiets bij het station (E-bike € 20,00 per dag). Dit is op loopafstand van de b&b.

https://fietspointwolbers.nl/over-ons/fietsverhuur/

 prachtige steden 

Iets verder weg vind je prachtige steden als Leeuwarden, Groningen of Hanzesteden Zwolle en Kampen. Ze zijn makkelijk bereikbaar per auto of trein.

Zwolle 20 min, Kampen 35 min, 

Leeuwarden 50 min, Groningen 60 min 


Reserveren


Weet je al in welke studio je wilt verblijven? Plaats dan hier je reservering.