En ineens loopt het toch anders!

Halverwege 2021…. Het plan was om niet meer voor een baas te werken, maar een B&B te beginnen.

De royale kamers boven het voorhuis, waar we niets mee deden, omtoveren tot gezellige studio's. Zo gezegd, zo gedaan..... Vol goede moed bouwden we verder aan het huis. En dan te bedenken dat we er al 4 jaar bouwen op hadden zitten. Dat bleek uiteindelijk ook wel, want de snelheid was eruit. Logisch... Toen ik zag dat de vermoeidheid bij ons beiden, maar vooral Tony toesloeg, besloot ik om me heen te kijken of er toch nog een leuke baan was waar ik wel energie van zou krijgen. En die kwam, bij Seeders een online marketing bureau, jonge club, groeiend. Hier moest de HR afdeling worden opgezet. 

En voor je het weet ben je onderdeel van een super leuk team en zet je je beste beentje voor. Wat een heerlijk bedrijf, wat een andere dynamiek dan waar ik vandaan kwam. Hier krijg ik energie van, hier wordt je gewaardeerd om wie je bent en wat je doet. Heerlijk.... en nog steeds heb ik het hier 2 jaar later nog steeds naar mijn zin. 

 

De verbouwplannen kwamen op een laag pitje te staan. Toen in 2022 ook nog de energiekosten de pan uitrezen was de keus snel gemaakt om eerst het huis energiebestendig te maken.